NAPRAVILA NEVIĐENI SKANDALI, LUNA ĐOGANI POKRADENA NA CRVENOM TEPIHU: Nestala joj bunda,NOVOPEČENA PJEVAČICA VRIŠTALA OD MUKE!

0
769

Novopečena pjevačica je nehajno spustila krznenu jaknu tokom slikanja, a onda je zaboravila gdje ju je stavila, i počela je da urla.

Luna Đogani napravila je skandal na dodjeli MAC nagrada jer je izgubila skupocjenu bundu.

Izgleda da novopečena pjevačica od silnih nastupa i angažmana ne zna gdje udara, pa je počela da gubi glavu i zaboravlja stvari.

12, November, 2019, Belgrade – Shooting Amig Show on TV Pink in Simanovci. Luna Djogani. Photo: Antonio Ahel/ATAImages.
12, novembar, 2019, Beograd – Snimanje tv emisije Amig Show na televiziji Pink u Simanovcima. Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Na ceremoniju Luna je došla raspoložena, a to je trajalo sve do trenutka dok nije otišla u bekstejdž. Tada je shvatila da joj nestala bunda koju je platila više hiljada eura.

– Luna je na MAC došla s prijateljima i menadžerom, a ispred ulaza je jednom od njih dala bundu da joj pričuva dok se slika na crvenom tepihu i daje intervjue. Saradnik koji joj je čuvao skupocjeno krzno joj je u jednom momentu prišao i rekao da mora da ide i da je jaknu ostavio u bekstejdžu, na šta je ona klimnula glavom. Kada je otišla iz scene, Luna je uzela bundu i ogrnula je, ali kako su joj prilazili ljudi da se slikaju s njom, nehajno ju je negdje spustila. Nakon pola sata, kada je shvatila da je nema, da ju je izgubila iz vidokruga, počela je da se buni – rekao je izvor koji je bio prisutan tokom ove neprijatne scene i dodao:

– Počela je da galami, da se dere i priča da joj je nestala vrihedna stvar. Ponavljala je da ju je neko ukrao, da li je moguće da nigdje nije bezbjedno i da će kad-tad saznati ko ju je uzeo. Prijatelj joj je prišao i pokušao da je smiri, a neki od prisutnih su se dali u akciju traženja krzna. Nakon desetak minuta šetnje po bekstejdžu uspjeli su da je nađu. Luna se posle izvinjavala na neprijatnosti i scenama koje je priredila i rekla da je bila nervozna, kao i da je to bunda koju je kupila od svoje prve zarade – rekao je izvor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here