HAOS U “ZVEZDAMA GRANDA”, KARLEUŠA NA IVICI SUZA SKIDA BUBICU I NAPUŠTA STUDIO: Popović nije mogao da ih smiri, PLJUŠTALE UVREDE NA SVE STRANE!

0
610

Sljedeća emisija “Zvezda Granda” će biti veoma napeta.

– Dragi moji, možete da čujete ove komentare koji su suvisli i zlonamjerni prema meni. Sramota! – rekao je Dragan Stojković Bosanac svojim kandidatima, aludirajući na to da su kritike članova žirija na račun takmičara ustvari usmjerene na njegovu adresu.

– U sljedećem krugu od mene dobiti glas nećeš ako to ne ispraviš – rekla je, sa druge strane, Marija Šerifović jednom od kandidata Jelene Karleuše, na šta joj je pjevačica uzvratila:

 

– Dobro, ja odmah mogu da kažem da nijedan tvoj kandidat od mene neće dobiti glas.

– E, mnogo me zabole ona stvar! Tvoj glas im i ne treba! – odbrusila joj je u svom maniru Marija, zbog čega je kompozitor reagovao riječima:

– Dosta je, bre, torokuše, prestanite!

Upravo je Bosanac zakuhao i sljedeći sukob prikazan u najavi emisije, tako što se smijao Jeleni koja je bila na ivici suza, vjerovatno zbog nepravde nanijete njenim kandidatima.

– Biće suza! Biće suza! – ponavljao je Stojković uz širok osmijeh, dok je Karleuša skidala bubicu u želji da napusti studio.

– Marš! – odbrusila mu je ona, te ju je dočekao grub odgovor: “Marš ti!”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here