ANA KORAĆ ZAKAZALA JOŠ JEDNU OPERACIJU, IDE U TURSKU NA REMONT: Niko nije očekivao da će operisati OVO!

0
545
Printscreen

Ovaj put Koraćeva neće otići sama u Istanbul, već će sa njom biti njen vjerenik David Dragojević.

“Ana je uveliko počela da se priprema za još jedno učešće u rijalitiju, a kako to obično biva, i ovoga puta pred ulazak u „Zadrugu“ planira da ode pod nož. Prije nego što je ušla u prvu sezonu rijalitija „Zadruga“, Ana je bila kod svog hirurga u Istanbulu, gdje je operisala nos, a pred ulazak u drugu sezonu, radila je i usne. Osim toga, kod istog hirurga radila je još jednu operaciju nosa, ali i očiju” – kaže izvor i govori da je Koraćeva sada konačno zadovoljna kako njeno lice izgleda.

“Lice je konačno sredila da izgleda onako kako ona želi, a sada je na red došao i ostatak tijela. Budući da je davnih dana povećala grudi, Ana sada planira da poveća zadnjicu. Zbog te operacije, uskoro će sa Davidom otputovati u Istanbul” – govori izvor i naglašava da že Ana iskoristit svoje salo da bi povećala zadnjicu.

“Njen plan je da joj hirurg isisa salo s bokova i butina i stomaka i da ga ubaci u zadnjicu, koju će tom intervencijom i podići. Ana je oduvek želela da ima naglašene obline, a budući da je grudi već povećala, ostalo joj je jedino da poradi na zadnjici” – kaže izvor i govori da će Ana ući u “Zadrugu nakon operacije.

“Ana planira uskoro da ode za Tursku, a još nije izvjesno da li će u „Zadrugu“ ući krajem ove ili početkom naredne godine, budući da je period oporavka od operacije individualan. Minimum dvije sedmice neće moći normalno da funkcioniše, a ukoliko sve bude po planu, možda će čak i ući u rijaliti i uoči Nove godine – dodao je izvor na kraju.

Senzacija.ne

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here