SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA I OTIŠAO U HOTEL: Ne želi da živi s njom, EVO šta ga je NAJVIŠE ZABOLJELO!

0
563
Instagram

Sin pjevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, izašao je iz zatvora, a sada  da mu, iako je u dobrim odnosima sa majkom, ne pada na pamet da živi sa njom i njenim izabranikom Vanjom.

Marko kaže da su on i Snežana u odličnim odnosima, te i to i da je ona došla po njega u zatvor, uprkos nekim tvrdnjama da ga se odrekla zbog svega što je priredio porodici. Međutim, on je iz zatvora u hotel otišao.

“Mama je došla po mene u zatvor. Nas dvoje smo sada super. I dok sam ležao u CZ, dolazila mi je u posjetu. Ipak, ne pada mi na pamet da živim sa njom jer je tamo sada i Vanja. Ne vidim više sebe u toj kući, iako mi je mama ponudila krov nad glavom. Sada sam u jednom hotelu na Voždovcu, ali gledam neki stan da iznajmim”, rekao je Marko.

“Pisalo se da sam “pao” zbog pljačkanja mamine kuće, ali to nije tačno, pa nisam poludio da pljačkam dom u kom sam živio!? Uostalom, tamo je svaki detalj prekriven kamerom, a i nema ništa vrijedno. Mene su priveli jer sam napravio neku glupost jednoj utakmici na “Marakani” , a bio sam na uslovnoj slobodi”, još je dodao.

“Djeca me nisu prepoznala kada sam izašao iz zatvora. Moj sin Miloš sve to razumije, a kćerkica je od sreće samo vrištala kada sam je grlio i ljubio. Snežana je plakala dok je sve to gledala”, priznaje Gvozdenović.

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here