POSTAVIO JE SLIKU SVOG ZGODNOG DEDE IZ PROŠLOSTI I NE SLUTEĆI ŠTA ĆE SE DESITI: Kad su saznali ko je on zapravo, NASTAO JE HAOS NA INTERNETU!

0
3017

Protekle sedmice Derek Schwendeman iz Newarka u državi Delaware objavio je na Redditu ovu fotografiju svog djeda Thomasa Schwendemana. Fotografija je snimljena neposredno prije nego što je 1952. godine raspoređen u Koreju.

Fotografija je na Redditu postala viralna, pri čemu je dobila više od 3 miliona pregleda. Hiljade ljudi komentiralo je koliko je zgodan njegov deda bio.

Pa, vjerovatno na razočaranje mnogih, ratni veteran je u sretnom braku sa svojom suprugom Fleecie već 67 godina, rekao je Derek Schwendeman za BuzzFeed.

Thomas Schwendeman, koji sada ima 86 godina, živi u Pensilvaniji i još je jako zaljubljen. On voli kuglati sa suprugom, a tako su se i upoznali.

Dobar izgled očito vlada u obitelji, jer su i Derek Schwendeman i njegov otac prilično zgodni.

Derek Schwendeman rekao je da mu je baka rekla da, otkad su se vjenčali mladi, njen muž nije imao mnogo šanse da šara okolo. Rekla je da su “žene sve vrijeme bjesnile nad njim, ali prva ga je dobila.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here