KEBA OTKRIO KROZ ŠTA NJEGOVA PORODICA TRENUTNO PROLAZI, te šta je nakon svih dešavanja sa sinom REKAO U LICE SNAHI SEVERINI!

0
627

Pjevač Dragan Kojić Kebaotkrio šta očekuje u novoj 2020.godini i koje želje ima.


Obično ne volim da pričam o tome. Na prvom mestu zdravlje, počev od svog i svojih najbližih. Kažem od svog, jer ako ti nisi zdrav, kako će ljudi pored tebe da budu zdravi. Druga stvar neka bude da postanem pravi deda (smeh). Mada već jesam lažni, meni se to veoma sviđa, isto kao da sam pravi, vezan sam za njega. Treća stvar je da se Nataša uda i da dođe ponekad. Četvrta… Neću dalje. Biću neskroman. Želim da budem skroman. Neka bude ona tri puta Bog pomaže. Treba biti skroman u željama i u nekom momentu ih reći naglas da bi anđeli imali šta da rade. To je kao da igraš loto, a nisi uplatio, šta očekuješ? Moja poruka svima, pogotovo mladima, jeste da je strpljenje majka uspjeha. Samo uvijek neka bude osmjeh, pa makar i lažan – priznao je pjevač.


Keba je ispričao i kako je posavjetovao snaju Severinu Kojić koja prolazi kroz najteži period u svom životu, jer joj je sudskom odlukom oduzeto starateljstvo nad sinom.

Nema tu šta. Sve će to narod pozlatiti. Rešiće se to sve na najbolji mogući način, imam taj osećaj. Ne bih stvarno, bez obzira na to što se radi o porodici moje snajke i sina i o drugoj porodici, ne bih da ulazim u te odnose. Osim što mogu da kažem da mi je žao. Poslije sedam i po godina, skoro osam, da dijete tako malo vremena provodi s majkom… Mislim da je to nepravedna odluka i ne vjerujem da će ostati na tome. Svim akterima te priče želim dobro zdravlje, dobru sreću i da se sve to odvije na najbolji mogući način. Iz prostog razloga, zbog djeteta – naveo je Keba.
Izvor: Pink.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here