BRENA ISTRČALA NA ULICU USRED NOĆI I VRIŠTALA MOLEĆI ZA POMOĆ , dok je gusti dim kuljao iz kuće! Evo šta se desilo! OVO JE UŽAS!

0
498

Kažu prve komšije popularne pjevačive da mnogi dolaze na njena vrata kako bi je tražili pomoć i onda mole komšije da ih upute na Breninu adresu.

Lepa Brena (59) ovih dana je održala koncert za pamćenje kada je napunila zagrebačku Arenu, a osim što pjevačicu širom regoona obožava publika, vole je i njene prve komšije, koji imaju samo riječi hvale za pjevačicu.

Alo.rs

Kažu da im Brena uvijek uskoči u pomoć i da ih ponekad ugosti u svojoj kući te s njezinom porodicom imaju korektan odnos.

Često dolazi nama na kavu, pričamo i smijemo se. Normalna je žena. Ljubazno nas primi u kuću- ispričala je za Kurir jedna Brenina susjeda.


Prisjetila se i kako su Brena i njezin sin Viktor prvi priskočili kada se upalio alarm u kući,
Jednom se kod nas aktivirao alarm, ona i Viktor su odmah došli. Mislili su da nam netko provaljuje u kuću. Super su, stvarno – ispričala je komšinica.

Druga kaže kako je Lepa Brena prava domaćica te da je svima spremna pomoći.
Jednom je izbio požar i ona je usred noći izašla na ulicu i odmah nas sve obavijestila da je zvala policiju i vatrogasce – ispričala je.

Izvor: 24sata.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here