MALI ŽELJKO OSTAJE BEZ SVEGA, MILJANA PROKOCKALA PARE, NA RUBU SIROMAŠTVA SU: Evo šta se desilo Kulićima, BRUKA!

0
534
Printscreen

Za crnim stolom počela oštra svađa između nekadašnjeg ljubavnog para, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Ermina Pašović je pitala Marka Đedovića da prokomentariše njihovu situaciju, što je uzrok žestoke rasprave.

“Smatram da je Zola napravio veliku grešku kada je taj ugovor potpisao tajno” – izjavio je Marko, a potom rekao Zolu da bi bilo najpametnije da vrati svoj honorar tako što će se pozivati na djelimičnu uračunljivost, s obzirom na to da je na lijekovima.

Miljana je odmah skočila, pa je počela da priča kako je honorar već uzela i da ga neće vraćati, a Zola je rekao kako ju je oduvijek samo novac i zanimao i da je stalno pričala o honoraru, lagala i obećavala svašta:

“Čak mi je u jednom momentu rekla da će mi poslati 5000 eura, meni i mojoj majci da imamo za život. Ti si prevarila mog menadžera, Bobane oglasi se i pokaži poruke gdje je napisala da joj je dijete gladno i traži od tebe 800 eura” – priznao je Zola.

Printscreen

Kulićeva je priznala da je uzela od njegovog druga pare, ali samo zato što je Zola već bio navodno prokockao ono što je trebalo da joj da.

Printscreen

“Novca više nema, kod mene je. Mene baš briga, novac nazad dobiti neće. On se meni javio sedam dana pred rijaliti, sve je radio iz koristi, a ja sam ga iskreno voljela! – govorila je Miljana.

Printscreen

“U tome te niko ne podržava, to je važilo dok smo zajedno. Ako si me iskreno voljela, zbog čega si sve to pričala i pljuvala me! Sve je laž, niko ništa ti ne vjeruje! Ti si otišla na kir,etažu, ti si inicirala da potpišem ugovor, samo se o parama pričalo, samo te korist zanimala. Ti si ta koja priča o parama! Ti si rekla da ti trebaju pare za dijete, jer nema šta da jede, a onda si otišla i prokockala sve pare!” – priznao je Zola.

Foto:Printscreen

“Ti si lagao da ti treba za bolesnu ženu, a ja sam vratila pare Bobanu! Ovo je pravi Zola, manipulator koji se za mene zakačio!” – nadovezala se Miljana.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here