ANA KORAĆ MORA NA OPERACIJU: Njen dečko David je uz nju! Doktor joj HITNO ZAKAZAO TERMIN?! Starleta se oglasila i poručila samo jedno

0
789

Ana Korać se sprema za put u Istanbul, gdje će da uradi korekciju svoje pozadine, a u pratnji će biti njen dečko David Dragojević.


-Ana je počela da se priprema za novi rijajaliti , a kako to ona inače praktikuje,pred.ulazak u „Zadrugu“ planira da ode pod nož. Prije nego što je ušla u prvu sezonu rijalitija „Zadruga“, Ana je bila kod svog hirurga u Istanbulu, gdjje je operisala nos, a pred ulazak u drugu sezonu, radila je i usne. Osim toga, kod istog hirurga radila je još jednu operaciju nosa, ali i očiju.Njen plan je da joj hirurg isisa salo s bokova i butina i stomaka i da ga ubaci u POZADINU, koju će tom intervencijom i podići.

Printscreen

Ana je željela da ima naglašene obline, a budući da je g.udi već povećala, ostalo joj je jedino da poradi na pozadini. Ana planira uskoro da ode za Tursku, a još nije izvjesno da li će u „Zadrugu“ ući krajem ove ili početkom naredne godine, budući da je period oporavka od operacije individualan. Minimum dvije nedjelje neće moći normalno da funkcioniše, a ukoliko sve bude po planu, možda će čak i ući u rijaliti i uoči Nove godine-rekao je izvor.

Ana je navode medija demantovala i evo šta je poručila:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here