UČESNICA ZVIJEZDA GRANDA NA METI JELENE KARLEUŠE: Prozivala je za NADIMAK, a sada je ŽESTOKO ODBRUSILA DIVI!

0
618
Instagram

Aleksandru Tadić Cipku publika i šira javnost je upamtila po takmičenju u „Zvezdama Granda“.

Ona je bila u timu Viki Miljković, a čim je takmičenje završeno posvetila se karijeri.

Pjevačica je govorila i neobičnom nadimku, kojeg se neće odreći.

ALEKSANDRA TADIĆ CIPKA O DIVI: Ne zanima me što se Karleuši ne sviđa moj nadimak

Šta je tvoja karta za sreću, kako kaže naslov pjesme?

-Moja karta za sreću je upravo moj prvijenac pod nazivom “Karta za sreću”. Sa njom krećem u profesionalne estradne vode i nadam se da ću dugo putovati sa tom kartom kroz svijet muzike i šoubiznisa.

Po čemu pamtiš „Zvezde Granda“?

-Po strahu, želji za dokazivanjem, učenju, slušanju mentora i po tome kako se igra prava estradna igra u najvećem i najgledanijem muzičkom takmičenju. To je najbolja škola za nekog ko je na muzičkom početku.

Kakva je bila saradnja sa mentoricom Viki Miljković?

-Viki je prije svega dobar čovjek, pjevač i veliki je profesionalac. Dala mi je vjetar u leđa, tjerala me da budem svaki put bolja. Od velikih treba učiti, a ja sam od nje naučila mnogo i hvala joj na tome. Odabrala sam je srcem i nisam pogriješila. Kada sam je upoznala još vise sam je zavoljela.

Da se takmičiš danas, koga bi birala za mentora?

-Ne razmišljam o tome koga bih sad birala, ja sam izabrala ženu koja je bila divan mentor. Moja sezona u Zvezdama Granda je završena i to je jedno poglavlje mog života. Vrijeme je za nove stvari i ostvarivanje profesionalnih ciljeva.

Jelena Karleuša je tvrdila da ti ne odgovara nadimak. Hoće li Cipka ostati tvoje umjetničko ime pod kojim ćeš nastupati?

instagram

-Ja sam neko ko kada nešto naumi ne popušta. Nekome se sviđa nekome ne, moj nadimak, ali ja ću zauvijek ostati Cipka, i to je nesto po čemu me je narod već upamtio. Zašto mijenjati dobre stvari. Sada ću se truditi da me narod, raja još bolje upozna i da zna ko je i kakva je zapravo Cipka. Naravno da ću nastupati pod tim nadimkom, odnosono umjetničkim imenom. Ništa ne mijenjam. Cipka uskoro i u vašem gradu!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here