“VODILI SMO JE U BOLNICU, IMA POREMEĆAJ” Siniša Kulić priznao sve o Miljaninom PSIHIČKOM STANJU!

0
503
Printscreen

Kada je Marija Kulić navodno rekla kćerki Miljani da će je opet vratiti u ludnicu, tek je onda nastala ludnica!

“Miljana nije bila u ludnici. Nije to ludnica, to je psihijatrijska ustanova. Mi imamo prijateljicu psihologa sa kojim Miljana često razgovara. Ona je preko mog prijatelja Vitka, koji je bio član žirija “Zvezde Granda” dolazila na snimanja emisija i tada je zamolila Vitka da glasa za Darka, a pošto je njemu Miroslav Ilić kum, morao je i on da glasa za Darka. Miljana je onda ubjedila i Zoricu Brunclik i praktično mu namjestila pobjedu” – priznaje Siniša za “Star”, pa dodaje:

Printscreen

“Tu smo mi vidjeli da nešto nije u redu. Miljana je samo išla po snimanjima emisija i mi smo je odveli kod te naše prijateljice u bolnicu na detaljne analize. Bili smo se uplašili za nju. Bila je par dana i izašla. Nije ona luda ni bolesna samo ima opsesivno-komplusivni poremećaj, ali to imamo svi. Pa prvi ja imam taj poremećaj, volim da su mi cipele uglancane, ne bih mogao da izađem iz kuće drugačije. Kod mene u autu ne može da bude mrava na podu, odmah dobijem nervni slom. I moji drugari prate stalno sport, idu po kladionicama, kad nemaju šta da gledaju, prate kinesku i japansku ligu, tek da nešto prate.”

Printscreen

“Marija i ja ćemo je sigurno odvesti posle ovog rijalitija na pregled. Marija unutra ne pazi šta priča jer je Miljana izvede iz takta. Tako joj je rekla i da je ona imala dvadeset pobačaja, što nije tačno. Kakva glupost! Koja žena ima toliko pobačaja” – izjasnio se Siniša.

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here