KSENIJA PAJČIN JE BILA SAVRŠENO ZGODNA A TEK DA VIDITE NJENU SESTRU: Prava ljepotica, VIĐATE JE U SPOTOVIMA!

0
752
Pintscreen

Ksenija Pajčin, koja je  izgubila život tragično, a  iza sebe ostavila je sestru po ocu Miu Pajčin, za koju svi kažu da veoma liči na pok,ojnu pjevačicu.

Mia, sestra Ksenije Pajčin, se prije dvije godine pojavila u spotu za pjesmu “Lako je” Ilije Mihailovića,koji je bio učesnik šoua “X faktor”.

Mia je istakla da će Ksenija zauvijek biti u njenom srcu.

“Mnogo sam je voljela i divila joj se. Želim da nastavim tamo gdje je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Pored toga, voljela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da ja tako ne završim… Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posljedica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa” – davno je rekla  Mia Pajčin.

“Ksenija je bila veoma energična osoba, koja je mogla sve da uradi. Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plijenila je dobrotom i ljepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Često slušam njene pjesme i gledam spotove” – kazala je Ksenijina sestra.

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here