Oglasila se porodica Balaševića sa vjestima o njegovom trenutnom stanju, a evo šta kažu

0
532

ALEKSA BALAŠEVIĆ, sin legendarnog Đorđa Balaševića, na svom je Instagram profilu objavio je kako se osjeća njegov otac , ubrzo nakon što su mediji danas prenijeli vijest da je pjevač imao infarkt.

“Za sve što pitaju kako je moj tata… Ne čitajte novine, on poručuje da će se možda čak i boriti na Megdanu kako se osjeća”, napisao je Aleksa uz fotografiju borbenog Đole.

Na društvenim mrežama oglasila se i kći Jovana.

“Da preduhitrim sve koji će mi postaviti sljedeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osjećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan. Hvala svima koji brinu i imaju razumijevanje zbog otkazanog koncerta”, napisala je.

Podsjećamo, Balašević je otkazao večerašnji koncert u Kragujevcu, a vijest o tome je javila njegova kći Beba.

“Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert… Žao mi je što vas moram obavijestiti da se večerašnji koncert odgađa… Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i šta nam drugo ostaje… Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda… Đole kaže da će donijeti liječničko uvjerenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti”, napisala je Beba na Facebooku.

Nakon toga srpski Blic objavio je da je Balašević imao infarkt i da je završio u bolnici, ali njegov sin Aleksa je za Index demantirao natpise o tome.

“Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo… Molim vas za razumijevanje i strpljenje, točan novi datum koncerta javit ćemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo. Beba”, stoji na Balaševićevoj službenoj stranici.
Izvor: index.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here