15 načina da ga zauvijek osvojite!

0
654

Ponekad je teško pronaći, a još teže pridobiti dečka koji ti se sviđa. Budi sigurna u sebe i diskretno počni da ga muvaš. Nemoj biti prenapadna jer ga tako samo možeš preplašiti, pa od tvoje ljubavi neće biti ništa.

Flertovanje i nije tako teško, ako znaš kako se to radi, a uvek uspeva. Uz ove trikove niko neće moći da ti odoli, i kad ti jednom padne šaka, ostaće zauvek tvoj.

5 načina da ga osvojiš zauvek! Da nikad ne prestane da razmišlja o tebi!

foto: giphy

1. Budi puna samopouzdanja

Da je upravo u tome kvaka, to je svima dobro poznato, ali činjenica je da je samopouzdanje ono što je momcima najprivlačnije. Zato, ako ti neko da neki kompliment, zahvali mu ležerno, kao da ti je to sasvim uobičajeno, kao da to čuješ svaki dan.

foto: profimedia

2. Daj mu da diše

Nemoj ga pratiti u stopu i nemoj da se uključuješ u sve aktivnosti za koje znaš da on radi. Dovoljno je da imate jednu zajedničku stvar da biste se mogli da se viđate, ali ne moraju sve aktivnosti da vam postanu zajedničke. Pratiti nekoga u stopu je dosadno i nije nimalo prijatno.

foto: giphy

3. Zauzmi pozitivan stav

Devojke koje se znaju da se zabavljaju i koje sve gledaju na pozitivan način su najprivlačnije momcima. Niko se ne voli da se druži s negativnim i pesimističnim ljudima, zato uvek pokušaj da gledaš sve pozitivno. Momcima treba neko ko će ih uvek saslušati, ali i dati im dobar savet.

foto: profimedia

4. Prirodni izgled je zakon

Nije bitno da li imaš savršeno telo da bi se svidela muškarcu, ali potrudi se oko svog izgleda. Istakni ono što je lepo, a prikrij nedostatke. Mirišljava i čista kosa, ne previše šminke i osmeh čine čuda. Ne moraš nabadati štiklama po čitav dan da bi bila privlačna.

foto: giphy

5. Pokaži mu da ti je zanimljiv

Ljudi dobro reaguju na ljude koji im pokazuju da su zanimljivi, a retko je koji muškarac je imun na ženu koja ga sluša s divljenjem.

foto: profimedia

(Espreso.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here