“ZET JE OTAC MOJE KĆERKE, A MUŽ MISLI DA JE NJEGOVA!” Ispovijest koja je uzdrmala svijet!

0
1791

Majka dvoje djece se našla u teškoj situaciji. Udata je za čovjeka kog ne voli, ima dvoje djece od čega je jedno sa ljubavnikom u kog je ludo zaljubljena. On je prihvatio dijete ali ne i nju, a ovo je njena ispovijest…

Ne mogu da odolim fantastičnom se*su koji imam sa dečkom svoje jetrve. Znam da bi trebalo da prestanem, ali to je najbolji se*s koji sam ikada imala.

Naša priča počela je prije pet godina, par mjeseci prije rođenja mog prvog djeteta. Tada sam se uselila sa tadašnjim dečkom u novu kuću a onda se pojavio on.

Sjećam se da nam je dvorište bilo u strašnom stanju, izgledalo je kao smetilište. Bilo je potrebno da se sve to sredi kako bismo počeli normalno da živimo u toj kući. Razgovarala sam sa sestrom svog muža koja nam je ponudila da njen dečko dođe da pomogne, budući da ima kombi i da svo to smeće može prevesti.

Tada sam ga prvi put vidjela. Ostala sam u potpunom šoku jer je bio nevjerovatno se*si.

Par mjeseci nakon mog porođaja, rekao mi je da ga strašno privlačim i to još od prvog susreta. Nisam mogla da mu odolim i taj dan smo završili u krevetu. To je bio fantastičan divlji se*s kom nisam mogla da odolim. Nakon toga nastavili smo da se viđamo tajno, i još uvijek to radimo.

Sa druge strane, se*sualni život sa mojim suprugom je potpuno nestao otprilike godinu dana nakon vjenčanja. On je potpuno nezainteresovan za mene.

Prošle godine sam ponovo ostala trudna. Moja djevojčica sada ima tri mjeseca a mom mužu ništa nije bilo čudno, iako je naš se*sualni život skoro nepostojeći. Od prvog trena sam znala da je dijete mog ljubavnika. On ju je prihvatio i obećao da će uvijek biti tu za nju i da će uraditi sve što može ali naša veza je to što je i nikad ništa neće biti više od tog se*sa.

Često se viđamo na raznim porodičnim okupljanjima, a ja to nisam mogla da podnesem. Rekla sam mu kako se osjećam i prekinula našu vezu.

Ubrzo je počeo da me pravi ljubomornom flertujući sa mojom najboljom prijateljicom, a kada je sazna da mi se udvarao njegov prijatelj, potpuno je poludio.

Između mene i mog supruga nema više ničega. Ne volim ga. Već dugo razmišljam da ga ostavim, ali zbog djece mi je lakše da smo zajedno.

Ne znam više da li moj ljubavnik ima ikakva osjećanja prema meni jer je sve to komplikovano, ali iako znam da naša veza nije moralna i zdrava, ja sam luda za njim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here