RIJEŠITE SE VIŠKA KILOGRAMA ZA TRI SEDMICE: Ovo spriječava da ikada više dođe do debljanja

0
3962

Tek poslije nekoliko godina, utvrđeno je da se rižom mogu lahko izgubiti kilogrami.

Dijeta koja se bazira na primjeni riže omogućava da pored gubitka kilograma dođe i do regulisanja krvnog pritiska, ali i da uklonite sve probleme koje ste imali sa bubrezima.
Velter Kampner je poznati doktor koji je 1939. godine, prvi put prikazao javnosti ovu vrstu dijete, te je prvi počeo sa njenim uzimanjem kako bi provjerio kakav efekat će postići.

Ako i vi odlučite da započnete sa primjenom dijete od riže, savjetujemo vam da prvo odete kod ljekara, te sa njim razmotrite o ovoj temi, kak ne bi došlo do nastanka ozbiljni zdravstvenih problema u vašem organizmu.

Sa ovom dijetom možete za mjesec dana da smršate i do deset kilograma.
Svaki dan uzimate doručak koji je isti:
Uzmite samo jednu šolju riže i stavite da se kuha s tim što ne biste smjeli nikako da u nju stavljate so ni šećer. Da bi barem malo uspjeli da poboljšate ukus, onda možete da iskoristite kašiku soka od limuna ili pola kašike maslinovog ulja. Još jedan veoma bitna stvar jeste da bi najbolje bilo kada biste koristili integralnu rižu.

Užina se bazira na uzimanju jedne voćke.
Prvih sedam dana uzimate za ručak:
Šolju riže skuhajte i pimiješajte sa šoljom kuhanog graška ili graha, te je dozvoljeno da uzimete krišku intergalnog hljeba. NIje dozvoljeno koristiti nikakve začine.
Prvih sedam dana za večeru uzimate:
Skuhajte šolju riće i pomiješajte sa 150 grama mesa, ali koje je nemasno. Ni tada nije dozvoljeno da uzimate začine.
Narednih sedam dana za ručak i večeru uzimate:
Jednu šolju kuhane riže sa kriškom integralnog hljeba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here