NOVA VEZA U “ZADRUZI” MARKO MILJKOVIĆ VEĆ BACIO OKO NA NJU, A SAD SU JAVNO PRIZNALI: Ne kriju simpatije, LUNA ĆE ODLIJEPITI!

2
976
foto: exprestabloid.ba

Publika je zadrugarki Jeleni Pešić postavila pitanje koje je glasilo: “Da li ti se sviđa Marko Miljković, da li bi bila sa njim u vezi?”

– Marko je lijep dečko za sada, njega ne poznajem. Meni fizički izgled nije presudan, meni je bitan i intelekt… Ukoliko mi se bude svidjelo sve, ja ću to vama reći. Fizički mi se sviđa. Ono što mogu da primijetim je da je kulturan, on i ja za sada imamo lijep odnos – objasnila je Pešićeva.

– Sa Gagijem sam pričala, negdje u nekom razgovoru mi je rekao da misli da ću se svidjeti Marku i ja njemu. Jednostavno govorim da ostavljam prostora, u mojoj glavi on je i dalje sa Lunom – tvrdila je Jelena.

– Generalno, ja sam mnogo fin u početku. Eventualno da upozorim sve djevojke koje žele da se druže sa mnom, poslije svi promjene mišljenje. Normalno je da svi pričaju da smo lijep par, a poslije kada se desi najmanja sitnica, razapeće nas. Moram da uzvratim komplimente, Jelena zaista lijepo izgleda – rekao je Miljković.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here