LUNA SE OGLASILA I SVE PRIZNALA, ČIM JE MARKO UŠAO U ZADRUGU PISALA JE SLOBI: Evo šta mu je rekla, SVI U ŠOKU!

1
833
Printscreen

Pjevačica Luna Đogani nedavno je raskinula sa rijaliti momkom Markom Miljkovićem, ali nije davala pretjerano izjave o njegovom ponovnom ulasku u Zadrugu, kao da je ne zanima. Ali, izgleda Slobu nikad preboljeti ne može te mu se javila…

Pobjednica “Zadruge” i pjevačica Luna Đogani iako je skoro raskinula sa dečkom Markom Miljkovićem ne oglašava se javno povodom njegovog učešća u “Zadruzi 3”, ali priznaje da se javila bišem dečku pjevaču Slobodanu Radanoviću.

foto: exprestabloid.ba

Luna Đogani je u jednoj emisiji priznala da ne želi da komentariše učešće bivšeg momka Marka Miljkovića u “Zadruzi 3”, te da je ona bila tamo i pobjedila, pa samim tim nema potrebe da daje izjave o svom ocu, a a kamoli o bivšem dečku.

– Neću nešto mnogo davati tome na značaju, neću mnogo pričati o tome jer je to mnogo bolje za mene i neki moj mir i put kojim sam krenula. Ja sam bila tamo dvije godine, pobedila sam – rekla je Luna

Vladimir Šporčić

.Međutim, Đoganijeva je u tom intervjuu priznala i da je poslala poruku Slobodanu Radanoviću, tako što mu je izjavila saučešće, zbog smrti oca:

– Jedino što je istina jeste da sam mu izjavila saučešće kad mu je otac preminuo, ništa više od toga – kratko je prokomentarisala Đoganijeva.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here