DUŠICA JAKOVLJEVIĆ UHVAĆENA SA OVIM ZADRUGAREM, ZAGRLILI SE I POLJUBILI SE: Sad se oglasila i sve priznala, NIKO NE MOŽE DA VJERUJE DA JE S NJIM?!

0
899

Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević snimljena je kako provodi vrijeme sa Nemanjom Đerićem Đeksonom tokom proteklog vikenda, tačnije nakon Zadrugovizije u kojoj je on gostovao kao član žirija

Njih dvoje su navodno proveli noć zajedno, posle čega je Dušica Nemanju dovezla ispred njegove zgrade i u jednom momentu su se, kako se vidi na snimku, i poljubili, a čitav snimak zabilježila je ekipa “Paparazzo lova”.

Instagram

Ulje na vatru dolile su Đeksonove izjave u Zadrugoviziji kako ima novu djevojku u koju je “jako, jako zaljubljen” i koja ga je smirila poslije burnih veza u prošlosti, piše Telegraf.rs

– Nova djevojka će vjerovatno moći da podnese taj neki pritisak koji ja donosim sa sobom u vezu, tako da… Veliki pozdrav za tu djevojku u koju sam se mnogo, mnogo zaljubio – rekao je tada Đekson i dodao:

– Nije da nije popularna… Možda neki “selebriti kraš” (smijeh) Možda neka pjevačica, glumica… Nešto tako jeste – bilo je sve što je otkrio o novoj djevojci, pa su se stvari i mogle povezati sa Dušicom.

Printscreen

Dušicu je rekla kako nema mjesta “panici”, jer su njih dvoje samo drugari.

– Javili su mi da je to emitovano, ali sve je okej, nema mjesta “panici”! (smijeh) Družimo se i to je sve. Nismo ni u kakvoj vezi – rekla je Dušica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here