ANA KORAĆ MOLI ZA POMOĆ, KAD SU ČULI ŠTA JOJ JE DAVID URADIO LJUDI SE UHVATILI ZA GLAVU: U najavi raskid, ŠTA IM BI?!

0
634

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” stiglo je pitanje za Davida Dragojevića, u kom je gledalac ustanovio da ovaj zadrugar svojim ponašanjem guši svoju djevojku Anu Korać, a Jovana Tomić Matora je nakon emisije rekla Koraćevoj da se po njenom ponašanju to i vidi.

– Željela sam da ti kažem da se David sa pravom smorio zbog pitanja gledalaca, ali to se vidi, on se promijenio – govorila je Matora.

– Znaš kada ja primijetim da ti nisi ti. Ja po Davidovom ponašanju primjećujem da on nije on. Osećam tenziju, imam osjećaj kao da se on plaši da se nešto ne desi, ne znam šta je u njegovoj glavi. On samo prati šta ja radim, gdje gledam. Znaš kada je neko opsjednut ovim cvijetom i samo u njega gleda. On samo gleda u mene, na sebe je zaboravio. On se tako naduri, poslije se odljuti, hoće da me ljubi, a ja baš tada neću. Previše on misli da sam se ja ohladila, a nema potrebe to da misli – rekla je Ana.

– Ništa nema gore kada te neko ubjeđuje da si se ohladila, tako je meni bilo sa Sanjom, a ja sam je tada voljela više nego ikada – tvrdila je Jovana.

– Napolju mi nikada to nije radio, ja odem sa Sarom negdje na pet, šest dana, ne znam šta mu je ovdje, zato je meni to novo, prvi put se dešava to, da ja na njegovom licu vidim promjenu. On meni kaže da ovdje nema sa kim da priča – rekla je Koraćeva.

– Ana je zamolila Matoru da popriča sa Davidom i vidi o čemu se tačno radi i zbog čega je došlo do promjene u njegovom ponašanju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here