ISPLIVALA ISTINA, DALILA DRAGOJEVIĆ ZALJUBLJENA U DJEVERA: Zbog njega pobjegla iz “Zadruge”, Dejanu neće biti dobro?!

0
663

Odnos Dalile i Davida Dragojevića bio je glavna je tema emisije “Pitanja gledalaca”.

David je rekao da je od Jelene Krunić čuo da je njegova snaja Dalila bila zaljubljena u njega prije nego u Dejana.

Voditelj Milan Milošević upitao je Davida Dragojevića da li je ikada osjetio da Dalila gaji emocije prema njemu.

“Pa ne znam, ja sam tu pričao sa njom… Tu kada smo sjedili smo pričali. Ja nju nisam gledao sa te strane. Ja sam drugarski bio nastrojen. Meni je to rekla Jelena, one su tada bile najbolje drugarice. Ja sam to rekao Dalili i ona je rekla da je to laž. Ona je rekla da ona voli da je u centru pažnje” – izjavio je David.

“Ja sam čuo za tu priču. Ja sam to htio da pitam Davida, ali ispalo bi da provociram. Koliko je istinita priča, to on najbolje zna. Ja sam to čuo od ljudi. Biljana je prešla preko nekih stvari i stala na Davidovu stranu. Biljana sigurno ne bi pravila problem. Razlog je u Dalili i njenom mentalitetu, karakteru… Možda je Biljana prva i prepoznala tu manipulaciju od Dalile prema Dejanu” – istakao je Mića.

“Ja sam Dejanu cijeli život bio idol. Pisao je sastav o meni. I onda se sve to okrenulo. Meni Biljana ne bi pravila problem, ja znam da komuniciram i balansiram. Treba da postoji priča” – dodao je David.

“Rekla sam Dejanu: “Ako ne želiš da imamo dobar odnos, barem imaj poštovanje prema meni”, a on je meni odgovorio: “Ti nemoj mene da poštuješ, ja tebe neću poštovati sigurno”, čemu? On je meni rekao: “Neću da pružim ruku ni tebi, ni Davidu… Nema potrebe da me poštuješ”.” – rekla je Ana.

“Nikada se oni neće izmiriti, dok je Dalila sa Dejanom. Jasno je u čijim rukama je ključ svih problema” – dodao je Marko Đedović.

“Dalila se vjerovatno bojala te teme i susreta sa Davidom. U našoj svađi koja bi se sigurno nastavila da nisu otišli, rekla bih to pa kud puklo da puklo” -nadovezala se Zorica Marković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here