VARAO I ŽENU I LJUBAVNICU SA OVOM POPULARNOM PJEVAČICOM: Dragana razotkrila Edu i njegove afere u emisiji uživo! OVO JE ŠOKIRALO SVE! (VIDEO)

0
598

Novinari su sinoć postavljali pitanja zadrugarima , a nakon što je Edis Fetić šokirao sve priznanjem da poznaje pjevačicu Katarinu Živković, ustala je Dragana Mitar i otkrila detalje tog odnosa.

Naime, Dragana je izjavila da se Edis viđao sa Katarinom i to bez njenog znanja, čak je spomenula i poruke između njih, kao i da je tajio od nje da je bila pozvana na njen nastup.
– Ja pretpostavljam da to pitaš, jer se napolju to piše, pa da vidimo da li se podudaraju priče. On je bio tajanstven i dok smo se upoznavali.

Printscreen

Po izlasku iz Zadruge, to je bilo posle slanja torte i bio je rođendan u aprilu, to je rođendana Milana Miloševića, ja sam izašla iz Zadruge, gdje smo se mi čuli i nastavili komunikaciju. I onda ne znam kada je bio taj njen rođendan, kada smo mi trebali da se vidimo. Ne znam da li sam bila pozvana, niti me zanima stvarno. Ja nisam otišla, kada se vratio onda su se desile te dve situacije, to je bilo pre ove Zadruge, nekih mesec dana. Otišla sam do WC-a ona je bila sa onim frizerom, kada sam se vratila, drug mi je rekao da su se pozdravili. Bilo mi je čudno da je ona rekla da je pozvala i mene, a onda nije ni prišla nama da se pozdravi, kada smo se sreli na jednoj proslavili. A da li su se kuckali, ne znam, ali meni je jednom stigla poruka sa lažnog profila. Da je nastupala na jednom nastupu, u Novom Pazaru, da su bili zajedno u butiku. Milan ga je milion puta zvao, kada sedi u istom društvu – objasnila je Dragana.

– Kad god ti nisi bila tu, oni su bili zajedno u društvu, a kada si tu, onda su kao stranci – dobacio je novinar.

– Meni se moji drugovi isto javljaju i kada sam sama i kada sam sa njim. Ja protiv nje nemam ništa, ne znam da li se oglašavala i da li je rekla da nešto ima sa njim, stvarno ne znam, ko zna šta će me još zateći kada budem izašla iz Zadruge. Ko zna ko se još javio i oglasio – dodala je zadrugarka.
Pogledajte kako je sve izgledalo:
Izvor: alo.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here