SEVERINA NE VRAĆA MILANU DJETETOV PASOŠ, KAŽNJENA SA NEKOLIKO HILJADA EURA: Kojićeva opet krši presudu, OD CIFRE ĆE VAM SE ZAMANTATI!

0
623

Severina Kojić i dalje krši pravila koja joj je sud naložio otkako je odlučeno da njen sin Aleksandar živi sa ocem Milanom Popovićem, a da nju viđa dva puta nedjeljno i svaki drugi vikend.

Ovoga puta pjevačica bivšem vjereniku mora da isplati određenu svotu novca zbog toga što „kralju bakra“ još uvijek nije vratila djetetov pasoš. Zbog toga Milan ne može da ode na odmor sa sinom van granica Hrvatske.

Severina je putni document trebalo da vrati Milanu Popoviću još 29. decembra 2019. godine, kada se vratila iz Grčke, gdje je boravila sa suprugom Igorom Kojićem i sinom. Pošto to nije učinila, prema presudi, plaća kaznu 140 eura dnevno. Do juče je to iznosilo oko 2.500 eura.

– Izgleda da Severina tjera inat Milanu. To, nažalost, samo radi na svoju štetu i štetu djeteta. Njoj je zabranjeno da javno prikazuje slike djeteta, ali se ona oglušila i o tu mjeru. Nikako nije smjela da objavi fotografiju sa sinom za Novu godinu, čak ni s pokrivenim očima. Zbog toga što ju je prekršila, snajka Dragana Kojića Kebe je sudu morala da plati 20.000 kuna iliti skoro 2.500 eura, a sada isti taj iznos mora da izdvoji za bivšeg vjerenika jer mu nije dala pasoš njihovog sina. Znači, drugi prekršaj u nizu – tvrdi izvor.

Ovakvim postupanjem pjevačica kao da stavlja do znanja svima da ne mari za odluke suda, već uživa sa svojim nasljednikom i putuje kad god joj se za to ukaže prilika. Pre novogodišnjih praznika koje je provela sa svojim mezimcem, uživali su u Grčkoj. Kako su pisali mediji, Igor je dijete vodio na Svetu goru, ali o tome nije bio obaviješten otac malog Aleksandra.

Izvor:Express

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here