NEDEŽDA ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG KOMPLIKACIJA U TRUDNOĆI: Doktori joj saopštili loše vijesti i CIJELI SVIJET JOJ SE SRUŠILO U TRENU!

0
571

 

Pjevačica Nadežda Biljić ovih dana preživjela je instinsku dramu kada joj je u toku noći skočio naglo pritisak zbog kojeg je hitno završila u bolnici.

Naime, kako pišu mediji, odmarala je u svom domu kada je iznenada osjetila ubrzan rad srca i jako stezanje u grudima, zbog čega je pjevačica dobila napad panike. Toma tog momenta nije bio u stanu, što ju je još dodatno uznemirilo.

– Nadežda se uplašila jer nikada ranije nije osjećala te simptome i samo joj je bilo bitno da se nerođenom djetetu ništa ne desi. Odmah je uzela telefon i zvala Tomu , ali je on bio nedostupan – izjavio je njen blizak prijatelj, koji joj je priskočio u pomoć i otišao s njom u bolnicu.

Pevačica je potvrdila navode, ali je rekla da je sada sve u najboljem redu.

– Tačno je da sam se uplašila, zbog svog sina. Kada ste u drugom stanju, razmišljate o djetetu , ništa drugo vam nije važno. Ali srećom, sve se dobro završilo. Bebac je dobro, a i ja se sada bolje osećam .

Nadežda Biljić je ušla u sedmi mjesec trudnoće.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here