NAKON NAPUŠTANJA KARALJEVSKE PORODICE Megan i Hari će raditi ove poslove! Princ Viliam OČAJAN, poručio je samo jedno!

0
626

Britanija još uvijek u šoku zbog odluke Megan Markl i princa Harija.
Princ Vilijam, izjavio je da je tužan zbog odluke brata koji želi da se odvoji od 4porodice i što kraljevska porodica “više nije tim”.

Podsetimo, mladi princ Hari i vojvotkinja od Saseksa, glumica Megan Markl, odlučili su da se povuku iz kraljevskog živtoa.

– Citav život sam bio uz brata i njegove odluke, ali više ne mogu – izjavio je princ Vilijam.

Duke and Duchess of Cambridge, Queen Maxima and King Willem-Alexander on day one of Royal Ascot at Ascot Racecourse. June 18, 2019. Photo by Robin Utrecht/ABACAPRESS.COM

– Ceo život sam bio uz brata i štitio sam ga, ali više ne mogu. Mi smo sada dva potpuno odvojena svijeta. Tužan sam zbog toga. Jedino mogu da ih podržim i da se nadamo će doći dan kada ćemo ponovo se vratiti na isto. Želim da budemo u jednom timu – izjavio je Vilijam.


Britanska kraljevska porodicau ponedeljak se sastaje kako bi razmotrila budućnost vojvode i vojvotkinje od Saseksa, nakon što je ovaj popularni par objavio da će se povući sa dužnosti “viših” članova kraljevske porodice i postati finansijski nezavisan, objavio je britanski list.
“Sandej tajms” pisao je o tome koje će zvanične dužnosti obavljati inostranstvu u ime kraljevske porodice i vlade, kakve će titule u bidućnosti imati, koliko će im kraljevska porodica novca dati nakon što proglase “finansijsku nezavisnost”, kao i kakve poslove par može da radi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here