ANA KORAĆ OSTAVILA DAVIDU VRTOGLAVI DŽEPARAC, PA UŠLA U ZADRUGU: Svi su pričali da je sponzoruša a sad je sve jasno!

0
755

Ana Korać navodno je svom vjereniku, Davidu Dragojeviću, ostavila 40.000 eura dok je ona u “Zadruzi”.

David je prema riječima izvora strahovao da ne ostane bez para jer zajedno zarađuju preko društvenih mreža, pa je Koraćeva ostavila svom vjereniku veliku sumu novca.

“Davidu je bilo krivo što je osporio njen ulazak i zabrinuo je, pa joj je danima govorio da zaboravi da je bilo šta spomenuo i objasnio joj da će se vratiti kod majke ako nešto zaškripi. Nekoliko dana pred ulazak u “Zadrugu”, David je došao sa treninga, gde ga je Ana dočekala sa 20.000 eura u kešu i karticom, na kojoj je bilo malo više od toga. U prvom mahu, David je bio šokiran i nije znao šta ga je snašlo, ali mu je Ana objasnila da je sve što imaju zajedničko i da će biti tužna ako ne bude znala kako on živi i da li se snalazi. David nije hteo da čuje za to, pa joj je rekao da se osjeća kao djevojčica, zbog toga što mu ona obezbjeđuje novac” rekao je izvor i dodaje da će Dragojević navodno ući u rijaliti, ukoliko se njegova finansijska situacija pogorša.

“David mnogo voli Anu i posljednje što želi je da se njena ušteđevina potroši, to je ona zaradila bez njega. Zato planira da uđe u rijaliti, ako taj novac počne da se topi. Plan je da ona bude tamo sama bez njega par mjeseci, a njegov ulazak se očekuje na proljeće – kaže izvor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here