MILICA PAVLOVIĆ PROGOVORILA O NEPRAVDI KOJU JE DOŽIVJELA, PROLAZILA KROZ PAKAO: Nikada mi se niko nije izvinio, a evo ko je KRIV ZA SVE!

0
606

Milica Pavlović je, narodski rečeno, prošla “kao bosa po trnju” tokom učešća u “Zvezdama Granda”, te su se mnogi članovi žirija ogriješili o nju isuviše grubim komentarima.

Ona ih je sve demantovala time što je postala jedna od najtraženijih pjevačica mlađe generacije, a u posljednjem intervjuu se osvrnula na ovaj period svog života.

– Nikada mi se niko od njih za sve ove godine nije izvinio, niti treba da mi se izvini. Što se tiče onih koji su mi davali pozitivne komentare, oni su sada ponosni što su još tada dali pravu prognozu vezano za mene – istakla je Milica za “Telegraf.rs TV”.

– Ja ne zamjeram onima koji su me kritikovali. Nisam im ni tada zamjerala, samo me je jako boljelo i nisam mogla da razumijem te komentare. Nisam razumjela kako funkcioniše šou-biznis. Sa ove tačke gledišta sam im zahvalna jer sam postajala samo još bolja i što sam negdje imala u glavi sve njihove rečenice, te sam govorila svom mozgu i trudu: “Isplatiće se sve ovo!” – dodala je Pavlovićeva.

– U talasima sam imala situacije da se pojedine kolege prave da me ne poznaju. Čini mi se da je nekima mnogo manje trebalo da postignu svoje mjesto na estradi, a da se meni apsolutno ništa nije opraštalo i da sam morala duplo više da se trudim od svih. Barem sam ja imala takav utisak, ali to me je ojačalo. Živi bili svi! – zaključila je pjevačica prisjećanje uz osmijeh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here