HAOS U STUDIJU ZVEZDA GRANDA, JELENA NIJE HTJELA DA OTKRIJE TAJNU TAKMIČARU: Almir izabrao Sašu Matića za mentora, HIT!

0
504

Almir Delić se ponovo takmiči u “Zvezdama Granda”, a prethodne sezone bio je u timu Dragana Stojkovića Bosanca.

On se ovoga puta predstavio pjesmama “Ne plači dušo” Šabana Šaulića i “Živim život koji moram” Džeja Ramadanovskog. Glasove je dobio od Saše, Ane, Marije, Jelene i Viki.

Saši se dopalo njegovo pjevanje, ali mu je na primjeru odmah pokazao kako treba da se otpjevaju krajevi fraza, a da se ne “uštine” na samoglasnicima. Matić je potvrdio svoje “da”, a to su uradile i Jelena i Ana. Marija je prokomentrisala da je Almir pokvario svoje pjevanje i odustala od svog glasa, što je bio slučaj i sa Viki koja je rekla kako je njegovo izvođenje bilo previše umiveno i fino, a ona više voli “fajtere” u pjevanju.

-Viki više voli džukce, odreagovala je Jelena odmah na ovu Vikinu izjavu. U trci za mentora ostali su Saša, Ana i Jelena, a diva je sve vrijeme pokušavala Almiru da objasni kako bi najbolji izbor za mentora bio Saša, koji bi mu se potpuno posvetio i do detalja mu pokazao i najsitnije “cake” u pjevanju.

-Jelena mi je prošle godine rekla jednu zanimljivu stvar. Rekla je kako bi mi šapnula jednu rečenicu na uho i da bi poslije toga sigurno otišao u finale, rekao je takmičar, a Viki mu je odmah poručila da ne nasjeda na Jelenine šuplje priče.

-Nisi još došao do tog nivoa igrice da bih ti to rekla, rekla je diva kroz osmijeh. Delić je na kraju ipak poslušao Jelenin savjet i za mentora odabrao Sašu Matića.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here