OGLASILA SE FOLKERKA, DARKO LAZIĆ JOJ DUGUJE OGROMNE PARE: Uputila mu javnu poruku, Marina će poludjeti od bijesa kada OVO ČUJE!

0
492

Iako Darko Lazić tvrdi kako je vratio sve dugove koje je imao, njegova kolegica ističe da je to daleko od istine.

Naime, Zorica Marković je, u intervjuu koji je dala prije ulaska u “Zadrugu 3”, otkrila da joj folker i dalje duguje novac.

– Ja nisam u kontaktu sa njim, ali ga volim kao pjevača. Žao mi je zbog svega što mu se izdešavalo u životu. Ja sam njega sto puta ispoštovala i častila, ali on mene nije ispoštovao, iznevjerio me je – počela je priču za Star pjevačica.

– Prije četiri godine je došao u moju kafanu i napravio veliki ceh, a nije imao da plati. Obećao je da će donijeti pare sutra, a od tada je prošlo četiri godine. Nije to ni tako mala suma, ali ja smatram da ako smo se poštovali, da onda treba te pare i da mi vrati. Neću mu tražiti kamatu, samo neka donese ono koliko je dužan. Mijenja stalno brojeve telefona, poslala sam mu skoro poruku i on mi uvijek odgovori da će donijeti sutra, ali se to nije desilo – dodala je Zorica, pa poslala Laziću javnu poruku:

– Evo, ako pročita ovaj moj intervju, neka se sjeti i neka donese svoj dug. Ja to ne opraštam ne zbog para, već zbog poštovanja. Ovo nisam očekivala od njega.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here