SUD DONIO ODLUKU, PJEVAČ U ŠOKU: Halidu uzimaju stvari iz kuće u vrijednosti od oko 60 hiljada maraka, OSTAJE BEZ SVEGA!

0
542

Osnovni sud u Prijedoru doneo je odluku o usvojenju zahtjeva za izvršenje koji je podnio Ermin Erko Elezović, a po kom Halidu Muslimoviću treba da se popišu, procijene i prodaju sve pokretne stvari radi naplate potraživanja od 32.000 eura.

Prijedorski sud ustanovio je da ne postoji drugi način da Muslimović isplati dug prema Elezoviću star skoro 30 godina, te da je neophodno da se oduzmu pokretne stvari iz njegovog domaćinstva, kao i vozni park, i da to bude prodato na aukciji.

– Na osnovu rješenja Okružnog suda u Banjaluci, kojim se priznaje presuda Apelacionog suda iz Kragujevca, i na predlog Ermina Elezovića, određuje se izvršenje popisom, procjenom i prodajom pokretnih stvari izvršenika Muslimović Halida iz Prijedora u njegovom domaćinstvu, kao i voznog parka, radi namirenja potraživanja tražioca izvršenja u iznosu od 20.000 eura, na ime materijalne štete, kao i iznos od 12.500 eura na ime izgubljene dobiti koja se ogleda u neovlašćenoj prodaji kaseta.

U istom zahtjevu se takođe navodi da Halidu Muslimoviću neće biti oduzete putne isprave do okončanja postupka, što je takođe tražila suprotna strana.

Izvor: Alo.rs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here