ZORICA SE UNIJELA LUNINOM OCU U FACU i počela da mu govori o njegovoj kćerki! On se UHVATIO ZA GLAVU i ODGOVORIO JOJ SAMO OVO! (VIDEO)

0
560

Gagi Đogani razgovarao je sa Zoricom Marković o njenom odnosu sa njegovom ćerkom i Lunom Đogani.

Podsetimo da su takmičarke u prve dvije sezone u više navrata dolazile u ozbiljne sukobe zbog ne poklapanja u stavovima.

Međutim , u drugoj sezoni Luna i Zorica izgladnile su odnos.


Ja sam uvijek pokušala da budem čovjek, ona je imala trip da je svi mrze. Ako ja sad ustanem i kažem da nisam za to, ti možeš da se buniš, ali ja nemam ništa od toga. Moja rieč, moja težina kao učesnika, da l’ podržala ili ne podržala… Mene je moja iskrenost koštala mnogo u životu – rekla je Zorica.


Za prvu “Zadrugu”, u to ne ulazim, ali za drugu sezonu… Ona se u jednom momentu gubila, a ti si joj pričala za njeno dobro. Ja kao roditelj sam reagovao tako kako jesam, i ja sam roditelj. Ne može mene neko da ubjeđuje u nešto, ja ne mogu da budem objektivan, niti mogu da ulazim u to. Čak je ona u drugu “Zadrugu” ušla sa namjerom da se ispravi, da se pokaže drugačije, da se izvini naciji, jer ju je osudila što je napravila grešku. Za mene to nije greška, jer se to dešava i u svijetu, ali eto, mi smo ovdje pod kamerama. Ti si u drugoj bila okej, ja sam pratio. Bila si korektna i iskrena, pričale ste, ispravili ste odnose. Ali sve u svemu je bilo sve u redu. Za prvu sezonu se nisam složio – dodao je Gagi.

U videu pogledajte kako je sve izgledalo:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here