NAKON ŠTO JE SENIDAH ZAVRŠILA U HITNOJ POMOĆI njeni saradnici OBJAVILI INFORMACIJE O ZDRAVSTVENOM STANJU REPERKE I ZABRINULI SVE, evo od čega boluje

0
796

Senidah,popularna slovenska reperica , čije je pravo ime ime Senida Hajdarpašić, zabrinula je svoje fanove fotografijom iz kola Hitne pomoći.

Instagram

Moj pogled nakon sinoćnjeg šoua. Već nekoliko dana se mučim i putujem na nastupe u strašnim bolovima, tabletama i injekcijama, ali sinoć je moje tijelo reklo: “Stop!” Nećeš niđe i tako završila u Hitnoj. Ovim putem bih željela svima koji su kupili karte za Štip i Boras da se izvinim i kažem da ću doći prvom prilikom. Čeka nas mnogo nastupa, ali da se ne bi i oni otkazali, idemo da ovo izliječimo i za nekoliko dana dalje punom parom – napisala je Senidah.

Instagram

Njen PR tim je objavio da je riječ o bolesti koja je tipična za ovo doba godine, a to je gripa, te da nema razloga za zabrinutost.

Podsjećamo, da je ovo drugi put u ovom mjesecu da reperica ima zdravstvenih poteškoća. Nedavno je zbog zdravstvenih razloga otkazala nastup sa Cobyjem. Mnogi pjevačicine probleme pripisuju umoru, s obzirom na to da Senidah ima dosta nastupa i nema vremena za odmor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here