LIDIJA VUKIČEVIĆ REKLA ŠOKANTNE DETALJE, ZBOG OVOGA JE UVIJEK DOTJERANA: Smučit će vam se kada čujete šta joj je rekla majka u porodilištu, UŽAS!

0
1366
Instagram

Glumica Lidija Vukićević već decenijama uspjeva da ostane izazovna i seksi, a sa dolaskom društvenih mreža, gdje poznati šeruju svoje fotografije, pokazala nam je i onu provokativnu stranu sebe.

Svako malo ona objavi poneku fotku, a njene Instagram objave pale maštu svih muškaraca.

– Znam da moje fotke pale maštu muškog roda, pa neka, i treba da bude tako. Ja sam žensko, žena mora da bude provokativna, mora da bude ženstvena, mora da bude koketa. Sve mora da bude u granici. Onoga momenta kada žena izgubi ženstvenost, nema dalje.

Da li dobijate poruke?

– Dobijam pozitivne komentare. Djevojke me pitaju za savjete. Uvijek se nađe neko ko kaže da su moje objave neprimjerene. Ja ne znam kome je šta primjereno, ali znam kako se ja osjećam. Nikada nećeš pogriješiti ako se vodiš osjećanjima i strastima.

Instagram

Uvijek izgledate besprijekorno, dok iz vas bukvalno izbija energija. Kako to postižete?

– Ja se uvijek i svuda odlično osjećam, ponesem tu energiju da mi bude lijepo, uvijek pronalazim lijepe stvari. I kad idem do pijace, pronađem šta je lijepo, tako da je meni lako ugoditi.

Stiče se utisak da ste skockani čak i kada idete da pazarite na pijacu.

– Pa jeste. Mene i sestru je majka učila da uvijek budemo lijepe. Govorila nam je da od kada ustanemo, od ranog jutra, moramo da budemo dotjerane. Ne previše. Prvo to, pa poslije sve ostalo.

Instagram

Da li ste se plašile majčinih komentara?

– Nas dvije smo veću tremu imale kad idemo kod nje, da li smo dovoljno sređene, nego od druge polovine kada nas vidi. Mama je čak mojoj sestri u porodilištu rekla, kada se porodila: “Pa mogla si malo rumenila da staviš”. Onda vam je jasno zašto sam ja skockana uvijek.

Instagram

Koja je onda tajna vaše vječne mladolikosti i ljepote, koja decenijama obara sa nogu sve muškarce?

– Mislim da tajna svega dolazi iznutra. Imam i ja loše dane, ali to nije moj kod. Ne zračim. Nisam to ja. Sadržaj iznutra se reflektuje spolja. Mislim da je to jedini put da izgledate lijepo. Ne morate da budete lijepi, ali zračite, to je bitnije nego sama fizička ljepota.

Šta vam rade sinovi?

– Tu sam presretna. Mlađi sin uskoro počinje da radi za “Er Srbija”, a stariji sin je sportski menadžer. Oni su uspješni i dobri momci. Nisu bahati, ostali su normalni. Moj posao nije mogao da ih poremeti. Oni su van tih problema da su im majka i otac poznati.

Instagram

Da li slušate savjete?

– Nikada neću poslušati lošije od sebe ili ljude koje ne cijenim dovoljno. Slušam ljude koji su bolji od mene i ljude koji imaju šta da kažu uvijek ću da poslušam.

Volite da se veselite. Da li nekada razbijete čašu u kafani kada vas pogodi pjesma?

– Vrlo lako to uradim! Obožavam muziku. Ciganska muzika mi je omiljena. Volim da pjevam i igram.

Seenzacija/Express

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here