GODINAMA ZARAĐUJE ALI NEMA PREBIJENE! Zorica Brunclik se oglasila javno, njen suprug sve potvrdio..Evo kroz šta prolazi POZNATA PJEVAČICA!

0
676

Zorica Brunclik pjeva čak nekoliko decenija, ali tvrdi da nema novca. Kako kaže, za sve, pa i najmanje potrepštine materijalna sredstva potražuje od svog supruga, čuvenog harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

– Ja nemam novac, ima deda. Sad da mi preturite tašnu, ništa nećete naći. Miroljub mi daje novac kad mi zatreba, ja nikad nemam ni dinara kod sebe – kaže za kroz smijeh Zorica, dok njen suprug dododaje: “Nema ona keša, ali ima karticu koja se izlizala od provlačenja”.

Pjevačica kaže da nerado odlazi i u nabavku, te da je i u tome odmjenjuje jača polovina.

– Ne idem u prodavnicu, deda ide u nabavku, ali i da kupuje poklone unucima. On u tome uživa, a ja ne želim da mu to pravo uskraćujem – priča šaljivim tonom Zorica i objašnjava kako vidi godinu na izmaku.

– U ovoj godini dobila sam i unuku i unuka zbog čega sam presretna i blagoslovena. Generalno je ova godina bila dobra – rekla je pjevačica, ali gubitku svog najboljeg prijatelja i kuma Šabana Šaulića, koje se takođe desilo u godini na izmaku, nije željela da govori. Kaže, teško je i bolno. Zato se opet osvrnula na svoje unuke.

Unuci su moja radost i snaga, moja ljubav najveća. Kao majka bila sam užasno stroga, ali kao baka sam divna. Penju mi se na glavu, sve im dozvoljavam, ništa im ne branim. Sve može kad je o njima riječ – kaže iskreno Brunclikova.

Od naredne godine ne očekuje puno, ali i ne traži. Tek poneki dan odmora više i mira koji joj je, kako kaže, prijeko potreban.

– U ovim godinama samo želim da uživam u miru i blagostanju, što želim sebi i svojim najmilijima. Naravno da je zdravlje uvijek na prvom mjestu, ali ako nema malo para, džaba vam i to zdravlje – rekla je Zorica za Alo.

Senzacija/Alo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here