TUŽNA PRIČA HRABRE VODITELJICE: Dea otkrila do sada nepoznate detalje stravične nesreće, STALO JOJ JE SRCE TOKOM OPERACIJE!

0
510

Jučer se iz studija jutarnjeg programa TV Pink poslije duže pauze javila voditeljica Dea Đurđević, što će biti praksa svakog četvrtka.

Ova hrabra mlada dama vratila se na male ekrane, a i juče su joj veliku podršku pružile kolege sa najgledanije televizije na našim prostorima.

– Treme nije bilo, bilo je dobrog adrenalina. Jedva sam čekala da se vratim, jedva sam čekala tu dozvolu ljekara da kažu: “Hajde, možeš bar jedan dan da radiš” i na tome smo dosta radili i na terapijama i na novom oporavku – rekla je Dea.

– Kolegice su sjajne.. I Irina, i Irena, i Ceca, i Dajana… Svaka je dala tu neki svoj doprinos i svoj pečat, ali nekako valjda je Sarapa najviše navikao na mene, ipak smo mi zajedno počeli – dodala je voditeljica.

Deinom povratku nisu se samo obradovale kolege, već i gosti od kojih je dobila cvijeće, što uvijek imponuje njenom izabraniku Mladenu Mijatoviću.

– Nije on nikada ljubomoran kada mi neko šalje cvijeće, do bliskog kontakta je njemu sve u redu – izjavila je Dea.

U proteklom periodu brojni mediji prenijeli su informaciju da je Dea u tajnosti izgovorila sudbonosno “da”. Voditeljica “Novog jutra” kaže da sebe vidi pored svoje jače polovine, ali da još uvijek nije stala na ludi kamen.

– Mi smo tako spontano ušli u sve… Da je ispalo fenomenalno. Sad mi je tek najbolji prijatelj na svijetu, a tada smo bili sjajni prijatelji. Mi smo tako polako ušli u sve i izgleda da je to odličan recept. Mijatović se podmladio uz mene, to se trenira, vodi se zdrav život… Zdraviji život vodi od mene – rekla je Dea.

Zbog nezgode koju je doživjela, imala je nekoliko operacija. Dea ističe da je najbitnije vjerovati u dobro i u bolje sutra.

– Ja sam to skoro rekla kada su me pitali: “Kako si znala da ćeš da preživiš?”, ja sam, bre, zaslužila da živim! Kada sam preživjela tu drugu operaciju, tada je bio strašan pritisak na pluća… Tada sam prestala da dišem, srce je negdje prestalo da radi. Ja kada sam se probudila rekli su: “Evo ga čudo!”, a ja sam im rekla: “Šta ste mislili, da neću da preživim? Šalite se sa mnom” – govori Dea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here