ACA LUKAS NAZVAO STARIJU KOLEGICU “BABOM TRAČAROM”, a kad čujete razlog neće vam biti dobro! SPREMAN JE NA OSVETU I IMA OPASAN PLAN!

0
503

Lukas je vjeruje da će uništiti  “Zvezde Granda”, na čelu sa Lepom Brenom i Sašom Popovićem:

– Kad sjednem u crvenu stolicu, svi ostali će završiti karijere. Baba vračara će tada moći samo da pije kafu sa Jelenom Karleušom i Marijom Šerifović – rekao je Lukas navodno aludirajući na Lepu Brenu, koju je nedavno navodno optužio da mu je vradžbinama rasturila brak sa Sonjom, prenosi srbijadanas.

Aca lukas je prije nekoliko dana dogovorio uslove rada sa produkcijom Pinka:

– Kad je poslije svađe sa Brenom napustio “Zvezde Granda”, Lukas nam je rekao da se više neće pojavljivati u muzičkim takmičenjima. Međutim, predomislio se poslije razgovora sa Željkom Mitrovićem. Oduševljen je kakve je uslove dobio na Pinku, kaže da ne mogu da se porede sa onima na “Grandu”. Siguran je da će toliko podići rejting Pinka, da niko više neće gledati “Zvezde Granda”. – priča izvor navodno blizak produkciji.


Pored Lukasa, u narednoj sezoni “Pinkovih zvezda”,  talentovane pjevače će ocjenjivati i Maja Berović:

– Producenti se upravo ovih dana sa Majom dogovaraju o detaljima ugovora. Njima je ona veoma zanimljiva, jer privlači mladu publiku, i trenutno je jedna od najvećih zvijezda u regionu. Umije da bude i veoma oštra na jeziku, pa su joj rekli kako očekuju od nje da rešeta takmičare. Maja pomalo brine kako će snimanje uklopiti sa tezgama, koje je već zakazala tokom cijele 2020. godine. Producenti su joj obećali, da će zbog nje većinu emisija snimati radnim danima, a ne vikendom, kada ona nastupa – priča izvor.

Predstavnici Pinka u potrazi su za ostalim članovima žirija:

– Emisija bi trebalo da počne da se snima u januaru, pa producenti imaju kratak rok da okupe cijelu ekipu. Sljedeći pik im je Ana Nikolić, koja je najavila povratak na estradu. Uskoro će zakazati sastanak sa njom, nadaju se da će prihvatiti ponudu – završava izvor navodno blizak produkciji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here