ČESTITKE SA SVIH STRANA, SLOBA RADANOVIĆ SE ŽENI OVOM DJEVOJKOM: Objavljeni svi detalji, kako će Kija ovo podnijeti?

0
641

Sloba Radanović (29) kaže da će rado da se oženi Jelenom Duričanin (34), sa kojom je u vezi. Jelena je zbog njega ostavila muža sa kojim ima dvoje djece.

“Jelena i ja smo bili bliski prijatelji, a onda je naš odnos postao intiman. Mi smo dokaz da prijateljstvo može da preraste u ljubav! Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom pogledu, planiram da se oženim ponovo! Moguće već u toku sljedeće godine. Bitno je da poslije razvoda sa Kijom i dalje vjerujem u instituciju braka”, kaže Sloba, a Jelena kroz smijeh dodaje:

“Je l’ treba da priložim dokumentaciju da sam se razvela?! Neprijatno mi je da pričam o nama, ali mogu da vam kažem da Sloba ima mnogo kvaliteta i da je poseban na milion i jedan način!”

Radanović je izjavio da je prije dva mjeseca shvatio da je Jelena ona prava, nakon incidenta sa Kijom Kockar.

“Jelena mi se našla kada sam imao frku sa Kijom. Ona je uz mene svim lijepim teškim životnim situacijama. Ona bezuslovno voli i zato mi je prirasla srcu”, govori Sloba i ističe da je već upoznao Jelenu sa roditeljima:

“Jelena je upoznala moju porodicu, a i ja sam upoznao njenu djecu! Jelena će biti na mom zajedničkom nastupu sa Cecom Ražnalović. Ako nađem desetak slobodnih dana poslije praznika, otići ćemo na odmor.”

Sloba i Jelena još nisu odlučili gdje će živjeti, ali pjevač uveliko pomaže djevojci da renovira stan.

“Još ne živimo zajedno. Jelena renovira svoj stan, pa sam išao sa njom da izabere tapete. Naravno da sam ja to platio”, istakao je Sloba.

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here