KRALJICA POPA U VEZI SA 34 GODINE MLAĐIM FRAJEROM! Kad vidite kako izgleda bit će vam jasno čime ju je zaveo!

0
484

Madonna u vezi sa vršnjakom njene kćerke!

Popularna pjevačica pop muzike Madonna, koja se trenutno nalazi u Miamiju, dala je naslutiti da je u vezi sa 34 godine mlađim muškarcem , koji je inače poznati plesač.

Naime, Madam X vratila se sa puta privatnim avionom a sa njom u društvu je i 34 godine mlađi Ahlamalik koji je nedavno uslikan sa Madonom u hotelu i to u prisnoj situaciji.

Budući da se posljednjih sedmica spekulisalo o tome, ova fotografija definitvno je dodatno začinila priče da između Madonne i dancera ipak ima više od poslovne veze, s obzirom na to da ovi dodiri ipak prelaze tu granicu.

Kako piše Žena Blic, kćerka pop dive, Lurd odobrava novi ljubavni izbor svoje majke koja se u prošlosti često zabavljaja sa mlađim muškarcima, poput plesača Brahima Zalibata koji je u to vrijeme imao 23 godine, Timora Stefensa, tada 26-godišnjaka i modela Kevina Sampaia koji je u trenutku veze imao 31 godinu.

Čuvena američka pjevačica Madonna (61) još jednom je uspjela da šokira sve svojom poprilično bizarnom navikom.

Ona je sa fanovima na Instagramu podijelila video na kome se vidi kako izgledaju tretmani oporavka nakon njenih nastupa u sklopu njene Madame X.
Izvor: ženablic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here