SEVERINA ULOŽILA ŽALBU, OVA DVA ARGUMENTA SU PROMAKLA MILANOVIM ADVOKATIMA: Nastao potpuni haos, zbog ovoga je želio DJEČAKOVU PUTOVNICU!

0
500

Severina Kojić žalila se sudu te podnijela“zahtjev za određivanje privremene mjere” po kojoj “kralj bakra” ne smije da vodi sina iz Hrvatske.

– Severinini advokati su prošle srijede predali žalbu Opštinskom sudu u Zagrebu. Na dvadesetak stranica su pobrojali razloge zašto treba ukinuti presudu. između ostalih, Seve zamjera sudijama što, po konvenciji UN o pravima djeteta nisu pitali Aleksandra da li želi da živi sa ocem i što ga nisu obavijestili na vrijeme gdje će mu biti novi dom – ispričao je izvor  i dodao:

– U presudi je sporno što nisu obratili pažnju na to što Milan Popović ima kuće u Zagrebu, Beogradu i na Kipru, pa nije jasno gdje će Aleksandar živjeti. Severinini advokati su naveli i da sud nije bio nezavisan i nepristrasan.

Kako piše Jutarnji.hr, izvjesno je da će sud razmotriti žalbu tek poslije nove godine, a do tada Severina Kojić mora da poštuje sudsku odluku.

Školske praznike dječak će provesti kod majke u Zagrebu, nakon čega će ga vratiti Milanu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here