OGLASIO SE LUNIN STRIC ĐOLE, OVO ĆE MU PORODICA ZAMJERITI: Nahvalio KIJU, a zatim se osvrnuo na LUNINU KARIJERU, ovo je BRUTALNO I PONIŽAVAJUĆE!

0
487

Kija Kockar i Luna Đogani otpočele su muzičku karijeru nakon pobjede u rijalitiju “Zadruga”, a o tome se u više navrata javno izjašnjavao Đole Đogani, premda će njegova posljednja izjava na ovu temu izazvati vjerovatno najburnije reakcije dosad.

– Rijaliti ne donosi posao, samo popularnost. Snimio bih duet sa Kijom, što da ne, ja uopšte nemam loše mišljenje o njoj. Lijepa, mala žena. Ima nešto što muškarci vole – izjavio je Đole za Svet, a potom se osvrnuo na svoju bratanicu.

– Što se Lune tiče, ne znam, nisam razmišljao, ne znam stvarno. Luni je scenski izraz dobar, to joj je u krvi, umije da se kreće. Lijepe su joj ove pjesme, ako se potrudi to može dugo da traje. Karijera poslije rijalitija je moguća, ali ne ozbiljna… Ne onakva kakvu imaju velike zvijezde, pa i Lunin otac. Njegove pjesme se pjevaju već 25 godina, to je uspjeh – dodao je Đogani, pa zaključio:

– Njen početak je dobar, ali dalje zavisi od nje. Nije to lak posao, mnogo je teško.

Izvor:Express

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here