HOLIVUDSKI GLUMAC BACIO OKO NA SANDRU AFRIKU: A kad čujete šta je pjevačica po tom pitanju uradila NEĆETE MOĆI DA SE NAČUDITE!

0
565

Na provokativne objave Sandre Afrike na instagramu malo koji muškarac je ostao ravnodušan, a izuzetak nije ni mladi glumac Ammar Mešić, koji se proslavio u hit seriji “Igra prestola”.

Instagram

On je,atraktivnu pjevačicu blokirao na Tviteru, da bi joj nakon par dana “lajkovao” video klip na kom pleše u klubu za vrijeme svog nastupa.

– Ja na Tviter ulazim kad imam vremena. Tu mi pomaže jedan dečko, kao i sa Instagramom, jer ne mogu sve da propratim što se tiče reklamiranja, gdje nastupam i slično – objasnila je Sandra za Telegraf.rs TV.

– Baš sam ga nedavno pitala šta se desilo tu oko tog blokiranja i odblokiranja. Odgovorio mi je da je i taj glumac bio na bloku, ali sigurno ne iz nekog finog razloga. Ja lično ga nisam blokirala. Valjda se on uvrijedio, pa je onda blokirao mene. Nemam pojma šta čovjek radi! Dečka ni ne znam – dodala je Afrika.

– Čitala sam komentare da je on glumac, ali nisam znala koji. Bile su priče i da on ne glumi u toj seriji nego da se samo pojavljuje tu i stoji.
Izvor: pulsonline.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here