OVO JE NAJVEĆA TAJNA Milice Pavlović: “Noćima je plakala… a sve zbog Granda!” Njena profesorica ispričala sve!

0
624

Milica Pavlović jedna je od pjevačica koja je prošla trnovit put do slave, svojim radom je postigla sve.

Pavlovićeva nastupa po klubovima, a njene slike žare i pale na instagramu.

Ono što je iznenadilo mnoge je priča njene profesorice: Suzana Branković poznaje popularnu pjevačicu od njene 15. godine, te naglašava da je Milica dokaz da se zalaganje i rad isplate. Malo ljudi poznaje put do zvijezda pjevačice.


– Moram i ovako javno da te ishvalim. Ljudi, ova žena je vrijedna divljenja. Svaka ti čast na svemu što si sama izgurala (naravno, uz pomoć mnogobrojnih prijatelja, koji su uvijek tu za tebe). Čast mi je što te poznajem od tvoje 15. godine, kada si dva puta nedeljno prelazila više od 300 km raspalim autobusima, po hladnoći i vrućinčini, da bi dolazila na časove pjevanja…

I koliko si se sekirala i plakala kod mene poslije svake “Grandove” emisije, čitajući zlurade komentare na svoje nastupe… Sada svi mogu da ti ‘pljunu pod prozor’. Najdraže mi je što si ostala predivan čovek, što te ništa od toga nije promjenilo i pokolebalo u ostvarivanju svojih ciljeva. Sada živi svoj san i uživaj u plodovima svog mukotrpnog rada. Još jednom, svaka ti čast na svemu, na istrajnosti i profesionalizmu – pisala je ona svojevremeno, a ni podrška prijatelja i fanova nije izostala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here