SMATRALA GA JE BRATOM, a onda su zbog jedne izjave zaratili: Zdravko Čolić godinama NE PRIČA sa talentovanom kolegicom, a evo šta je razlog!

0
578

 

Leposava Lokica Stefanović, poznata srpska balerina, trenutno pedagog baleta, profesor baleta, fitnes instruktor,koreograf i arhitekta do skoro je bila prijateljica i dio tima Zdravka Čolića.

Ona je sa svojom talentovanom plesnom grupom “Lokice” bila nevjrovatno popularna sedamdesetih i osamdesetih godina , a one su jedno vrijeme bile i prateća grupa Zdravku Čoliću .

Lokica je Zdravka svojevremeno smatrala bratom, ali je zbog samo jedne izjave njihovo dugogodipnje prijateljstvo propalo.


Lokica je jednom prilikom,izjavila da popularni pjevač nije talentovan za ples, što joj je Čola žestoko zamjerio i odmah prestao da komunicira sa njom.


Nakon te izjave završilo se naše prijateljstvo. Morala sam to da kažem jer je Rica tražio. Žao mi je. Nikad ne govorim ružne stvari o ljudima. Objasnila sam samo da on nema talenat za ples, a vežbanjem smo napravili čudo. Naučio je da igra. Volkela bih da se pomirimo zbog njegovih ćerki i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta – izjavila je Lokica svojevremeno.

Izvor, pink.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here