MIA BORISAVLJEVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo zbog čega je njen muž u stopu prati! NA SVAKOM NASTUPU JE DRŽI NA OKU!

0
1151

Mia Borisavljević dugo je bila u vezi sa Bojanom Grujićem, sa kojim ima i djevojčicu Emu.

Pjevačica ne voli da javno govori o svom privatnom životu, ali sad je napravila izuzetak.
Mia često nastupa sa mužem, a objasnila je da li je to prednost ili mana.


-Kako za koga. Po meni je ogromna prednost, zbog našeg odnosa. Dosta vremena provodimo skupa, pa radimo zajedno. Mnoge stvari vezane za nastupe radimo zajedno, ono što izvodimo, on mi puno znači. Da radimo razdvojeno, ne bismo se dovoljno viđali. smo se viđali. Loše strane nisam osjetila, pa ne mogu da pričam. Iz mog ugla je dobro- Borisavljevićeva kaže da Bojan nije ljubomoran i ne smeta mu kada se ona oblači provokativno.


-Bojan je normalan muškarac. Ljubomoran muškarac je onaj koji nema dovoljno pažnje i osjeća se manje voljeno. U njegovom slučaju to nije. On želi da ja budem zadovoljna, sretna i izgledam dobro. Skrene mi pažnju kada mu se nešto ne dopada. Ja te muškarce, koji ne daju djevojkama da se obuku atraktivno – zatucani-rekla je Mia i priznala koliko ju je majčinstvo promijenilo:


-Mnogo me promijenilo. Znam šta su prioriteti. Ne znam šta sam ja do sada znala i kako sam živjela, kada je tek ovo sada pravi život. Nekada imam četiri treninga nedjeljno, nekada dva, to mi teško pada, ali gledam svaki momenat da iskoristim- izjavila je Mia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here