“TREŠĆE SE CIJELA ESTRADA” STARLETA PIŠE KNJIGU O SVIM NJENIM DEČKIMA! Među njima su pjevači, glumci ali i doktori i političari! SUPRUGE IM OVO NEĆE OPROSTITI

0
560

Starleta je odlučila da otkrije sve tajne koje je saznala zahvaljujući svom turbulentom životu, pa u njenoj knjizi neće biti pošteđeni muškarci koji su s njom varali svoje supruge.

– Tića uveliko bilježi autobiografiju! Ona se godinama kreće među VIP ličnostima i zna mnogo o njima. Rekla mi je da će u knjizi otkriti i svoje i njihove tajne. Pričala mi je s ki je sve bila u vezi i ko je najbolji ljubavnik među njima. To je jedan veoma poznat muškarac. Tića neće napisati kako se on zove, ali će ga detaljno opisati, pa će svima biti jasno o kome je rIJeč – počinje priču izbor blizak starleti koji je insistirao na anonimnosti.

Instagram

Najavljuju da će nakon njene knjige mnogi brakovi pući.

– Tijana će pisati i o muškarcu koji ima problema tamo dole, ali i o tome ko je kakva ljubavnik. Ma trešće se javna scena, u to sam siguran! Ne bi me čudilo ako se neki isele iz Srbije – kaže izvor.

Instagram

Tijana je potvrdila da piše knjigu, ali nije rekla koga će sve raskrinkati.

Instagram

Želim da narod vidi da neke zvijezde zapravo nisu tako divne kao što se predstavljaju. Narod nije ni svjestan koga zapravo voli! Ima tu mnogo izopačenih mozgova, , štekara, paćenika… Onima koji su se ogriješili o mene posvetiću posebnu pažnju i veći broj strana u knjizi. Red je da prestanemo da se lažemo. Za nas starlete uvijek kažu da smo najgore, a zapravo smo nevinašca za neke od njih. Ima pjevača, glumaca ljekara i profesionalaca koji su gori od svih starleta zajedno – završava priču Tijana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here