PRAZNIČNA ČAROLIJA U DOMU SELME BAJRAMI: Objavila najslađu fotografiju, vidi se njen PRESLATKI SIN DARIS!

0
567

Pjevačica Selma Bajrami uveliko se priprema za predstojeće praznike koje će provesti radno u Americi, ali kako kaže svaki slobodan trenutak koristi da se posveti sinu Darisu.

– Za svako dijete zimski period je najljepši dio godine jer tada vlada ona pozitivna praznična atmosfera, a moj sin se posebno raduje kada zajedno okitimo jelku, spremimo praznične kolače, moram priznati da je vješt u kuhinji i da rado mi pomaže da ukrasimo male jelke i deda mrazove od čokolade.

Svih ovih godina uspjela sam da odgajam u duhu da materijalne stvari nisu važne u životu, već porodica, prijatelji i ljubav, i drago mi je što uspjevam u tome, tako da je Daris sretan kada ispod jelke vidi i paketić sa slatkišima jer kako on kaže deda mraz mu je donio sladak poklon jer je bio dobar tokom cijele godine. Ja sam zaista sretna majka – rekla je Selma Bajrami.

Koliko pjevačicin sin plijeni kao i njegova majka pokazatelj je instagram, gdje Selma dijeli praznične čarolije iz svoga doma i vrijeme koje provodi sa svojim sinom, a fanovi nižu slatke poruke, ali za najmlađeg i najslađeg člana Darisa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here