NEDA UKRADEN ŠOKIRALA SVE OVOM TRANSFORMACIJOM: Ljudi gledaju u OVAJ VIDEO i ne mogu da vjeruju da je to žena od 60 godina!

0
564

Nešto potpuno drugačije, novi zvuk,, interpretacija i naravno do sad ne viđena u ovom izdanju – Neda i njen novi hit „3, 2, 1 ,0“

Transformisla se u pop dive iz 70tih – crna ravna kosa i ravni razdjeljak.

-Pjesmu su uradili mladi, talentovani ljudi, tandem pod imenom Caneras, jako popularni izvođači u tom novom muzičkom izrazu, sa milionskim pregledima njihovih spotova i pjesama.Do saradnje je doslo slučajno, preko zajedničkih prijatelja, a kad smo se malo bolje upoznali jako su me zainteresovali svojom sviježinom i potpuno novim zvukom.Iako sam bila skeptična u početku, na kraju snimanja sam jednostavno i ja uživala.

Spot je takođe, njihova vizija te pjesme tako da je ovo sasvim jedna nova Neda. Sudeći po oduševljenju i reakciji mojih unuka, pjesma će se vjerujem dopasti i najmlađoj publici– kaže Neda.Nedi je ovo treća pjesma u kratkom vremenskom roku, tako da se može reći i da je u pitanju jedan pravi mini album.


– Prilikom izbora ove tri nove pjesme koje su upravo izašle izabrala sam pjesme da svaku od generacijski različitih slojeva publike zadovoljim, da i oni od 7 poput mojih unuka i oni od 77 poput mnogih koji me rado slušaju i dugo vole, uživaju u novim pjesmama i spotovima – rekla je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here