MILICA TODOROVIĆ VRATILA NOVAC KOJI SU JOJ UKRALI! A tek kad vidite u šta će da ga uloži, a sve kako bi se približila bivšem dečku

0
490

Milica Todorović je napokon izgladila odnose sa svojim zetom koji joj je, navodno,dugovao 60.000 evra.

Pjevačica se pomirila se sestrom Jovanom, a novac ulaže, kako saznaje Blic, u nekretninu.

– Milica ovih dana ima više razloga da bude srećna. Osim što je izdala pesmu “Ljubav manje” koja je dirnula srca njene publike i koja je već postala hit, ona će ovih dana rešiti stambeno pitanje. Ona ovih dana gleda stanove na Novom Beogradu, a u planu je da jedan za sebe pazari do kraja godine.

Namjerava da kupi stan od oko 70 kvadrata, jer smatra da je to za nju sasvim dovoljno. Ona od početka karijere živi kao podstanar ili kod momaka sa kojima se zabavljala, te je srećna što će konačno imati svoju nekretninu. S obzirom na to da je više od deceniju jedna od najtraženijih i najplaćenijih zvijezda “Granda”, ovakva investicija je logičan slijed događaja.

– Njoj ne smeta što je Rade (prim.aut. Kovačević, bivši dečko) njen komšija, te može da se desi da u istom naselju kupi stan. Njih dvoje imaju korektan odnos, često se sreću u restoranu Saše Kovačevića, lijepo se pozdrave i popričaju, a ponekad se i čuju. Njegovoj djevojci to ne smeta, jer zna da njih dvoje sada imaju isključivo prijateljski odnos. Nisu tačna pisanja medija da ona pokušava da se pomiri sa njim – dodao je izvor.

Todorovićeva nije komentarisla navode.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here