MAJKA JE RODILA BLIZANCE, A KADA JE UGLEDALA DJEČAKE OSTALA JE U ČUDU! Njenom mužu ništa nije bilo jasno pa je DOKTORIMA UPORNO PONAVLJAO JEDNO PITANJE!

0
643

Jedna majka rodila je blizance i nije mogla doći sebi kad ih je prvi put vidjela!
Stejsi Omirin (30) rodila je dva sina u razmaku od par minuta, a njihov izgled šokirao je i doktore i roditelje.

Naime, iako su i mama i otac tamne puti, jedan od sinova, koga su nazvali Dejvid, imao je potpuno bijelu kožu i zlatno žutu kosu!Njegov brat blizanac Danijel, imao je tamnu kosu i kožu.


Doktori su objasnili da Dejvid ima albinizam i da je zapravo to uzrok ovoj nesvakidašnjoj pojavi.

Kako kaže majka, blizanci su atrakcija gdje god se idu, a svi je pitaju koje je dijete njeno.

– Kada im kažem da su obojica moji, misle da se šalim. I razumijem ih jer sam i ja sama bila iznenađena kada sam ih vidjela. Kada mi je doktor rekao da moja djeca nisu identična, nisam znala na šta misli. Ali kada mi ih je donio u naručje i kada sam vidjela razliku u boji kose i kože, nisam mogla da vjerujem. Sve do trenutka njihovog rođenja nisam znala da su toliko različiti – izjavila je sretna majka iz Nigerije, piše “Dejli mejl”.


Muž nije mogao da se načudi!

– Nije vjerovao svojim očima. Njih dvojica su toliko neodoljivi da osjećam da mi je podareno čudo. U Nigeriji nikada nisam vidjela ovako nešto. Njih dvojica izgledaju kao braća, ali sa potpuno različitom kosom i kožom – ispričala je ponosna mama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here