GOCA BOŽINOVSKS KROZ SUZE ISPRIČALA ZBOG ČEGA NIJE BILA NA “svadbi stoljeća”: Ova priča šokirala je sve! ZA CECU JE IMALA DA KAŽE SAMO JEDNO

0
536

Sin pjevačice Goce Božinovske , Mirko Šijan u pratnji devojke prisustvovao je svadbi Bogdane i Veljka , a ona nije bila pozvana.

Ona je tim povodom izjavila da ne može ni zamisliti kako je bilo Ceci dok je ženila nasjednika bez njegovog oca, ali da poziv zapravo nije ni očekivala.


– Mirko je bio na svadbi sa svojom djevojkom, zvao ga je Veljko. Ceca je zvala svoje najbliže prijatelje. Cecu obožavam i volim, nek’ joj je sa srećom i snaja i dijete. Radujem se kao da se meni dešava. Ja sam taj dan gledala svadbu i na svaku reč saučestvovala u njenoj muci. Znam kako je njoj, jer nije lako ženiti sina, ni udavati ćerku, kada nema oca pored. Znam kako je bilo Ceci. Ona ima veliki krug prijatelja da ona nije mogla da smjesti cijelu estradu. Koliko je dobar čovjek ona bi sigurno zvala cijelu estradu, ali je to prosto nemoguće fizički da izvede. Radovala sam se i plakala od radosti – otvorila je dušu Goca.

Pjevačica je zatim objasnila da se sa Cecom n druži i da nije ni očekivala poziv.

– Ne družimo se, popijemo kafu jednom u 100 godina. Nismo mi sad, da ja idem svaki čas kod nje, niti da znam gde se kreće. Čujemo se ovako i preko dece i nekada zbog nečega, ali nismo mi sad nerazdvojne i da ja treba tu da budem. Nisam ni očekivala da me zove. Pravila sam i ja svoja slavlja, pa nisam zvala mnogo ljudi koji su mi još bliži. Svako ima neki uži krug svojih velikih prijatelja koje treba da zove. Radovala sam se svadbi i njenom veselju, srce mi je bilo ispunjeno kao da je bila svadba mom sinu – izjavila je Goca.

Foto: blic.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here